Для прикладу, агенство нерухомості "Рідне Місто", ось їх логотип:

А сам сайт ridnemisto.com лише російською.
Виглядає, як мене, навіть не трішки, а так добре, убого.

From: эмиль джангиров <milya1@i.ua>
Date: 2009/6/6
Subject: Re: ridnemisto.com
To: Larysa Mykhas
> Шановна пані Михась,
по-перше: Ви ,мабуть, забули відрекомендуватися ! Щоб я мав уявлення хто і про що намагається мене попередити. Так, знаєте це дуже несерйозно задавати подібні питання сторонній людини, чи я може маю сприймати це як жарт?
по-друге: якщо Вам це невідомо, то хочу довести до Вашого відома, що інтернет-мережа це вільний простір, де практично кожна особа може розмістити інформацію будь-якою мовою і на будь-яку тему. Щодо законодавчого врегулювання вищевказаного джерела інформації ,то зовсім очевидно ,що ніяких спеціальних норм щодо оформлення подаваної в інтернет інформації в жодному законодавчому акті не міститься. Якщо , колись такі спеціальні норми і будуть прийняті, то згодом усіма користувачами цього джерела , а значить і нами, будуть внесені відповідні зміни. В будь-якому разі, жодна особа не може бути покарана за те що прямо не заборонено законом (Конституція України), тим більше , якщо така заборона лише може колись з'явитися у майбутньому, адже закон зворотньої сили не має,окрім випадків ,коли він пом'якшує чи скасовує те, що вважалося правопорушенням (Конституція України).
по-третє: Ви мабуть, не докінця зрозуміли чим займається наша компанія "Рідне Місто", ми не є виробниками жодної продукції, а лише здійснюємо інформативно-посередницькі послуги на ринку нерухомості України. А це ,очевидно, інша ситуація.
І по-четверте: мене цікавить, чому ,коли ви "лякаєте" "певними" міністерствами , Ви не хочете назвати їх? А також, чому ви пропонуєте перекладати подану на сайті інформацію лише на українську мову, адже Україна вже є учасником СОТ, і відповідно, входячи до списку кращих виробників товарів та послуг повинна виконувати всі правила данної організації, офіційною мовою якої є французька? Раджу Вам задуматись над цим питанням. Таким чином, коло питань, в яких для Вас очевидно міститься матеріальний зиск, стане ширшим.
З повагою, Джангіров Є.Б.
From: Larysa Mykhas
Date: 2009/6/11
Subject: Re: ridnemisto.com
To: эмиль джангиров <milya1@i.ua>
Шановний пане Джангиров,
Пропоную ознайомитись з "Законом України про захист прав споживачів" прийнятий Верховною Радою:
Стаття 19. Заборона нечесної підприємницької практики:
"Підприємницька практика є такою, що вводить в оману, якщо під час пропонування продукції споживачу не надається або надається у нечіткий, незрозумілий або двозначний спосіб інформація, необхідна для здійснення свідомого вибору. "
Відсутність інформації українською мовою підпадає під графу "незрозумілий".
Зауважте, що Інтернет строрінка не є обов'язковим атрибутом підприємницької діяльності. Але якщо компанія використовує Інтернет для поширення інформації про свої продукти, - то інформація про них повинна відповідтати українським стандартам.
Сподіваюсь Ваша компанія виправить це непорозуміння і в майбутньому захистить себе від неприємних і несподіваних перевірок.
Шануймося,
Лариса
Повернутись в Українські компанії
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість