Мотор Січ

Компанії, які першопочатково були засновані в Україні і повинні знати її законодавство

Мотор Січ

Повідомлення Лариса » Чет вересня 24, 2009 11:19 am

Було попередженно ще одну компанію. Пообіцяли виправитися.

Кому: motor@motorsich.com, eo.vtf@motorsich.com
Дата: 7 вересня 2009 р. 04:22
Тема: motorsich.com

Шановне керівництво компанії Мотор Січ,

Хочу запитати у Вас, чому Ваша Інтернет сторінка motorsich.com не має української версії?

Згідно з правил захисту прав споживачів, компанії, які працюють в Україні зобов'язані надавати інформацію про свою продукцію українською мовою.

В майбутньому - це може стати шоком, коли відповідні міністерства займуться перевіркою. Як було колись з ліцензійним програмним забезпеченням. А такі заходи вже готуються.

Я сподіваюсь, що Ви розумієте, що це є прямим порушенням Статті 19-ої Закону України про захист прав споживачів. У Вас ще є час вчасно все виправити. Про що я Вам і любязно повідомляю.

Чекаю на Вашу відповідь з поясненням ситуації.

З повагою,
Лариса Михась

From: <oso.uvtis@motorsich.com>
Date: 2009/9/7
Subject: motorsich.com

Добрий день пані Ларисо!
Дуже вдячні Вам за ваше звернення.
Обов'язково опрацюємо це питання з відповідною службою підприємства.

Кер. відділу системного забезпечення О.Б. Харитонов

Кому: oso.uvtis@motorsich.com
Дата: 24 вересня 2009 р. 10:19
Тема: Re: motorsich.com

Шановний пане Харитонов,

Дуже дякую Вам за Вашу відповідь.

А коли Ваша компанія планує завершити українську версію?

Я не добре розумію російську мову, і мені незручно користуватися поточною версією.

З повагою,
Лариса Михась
Лариса

Повідомлення: 90

Re: Мотор Січ

Повідомлення Лариса » Суб листопада 07, 2009 2:28 pm

Нічого не змінилося. Наразі лише оправдання, що керівник компанії відпочивав і рішення було нікому приймати. Пишемо ще один запит.

Кому: oso.uvtis@motorsich.com
Дата: 7 листопада 2009 р. 12:24
Тема: Re: НА: Re: motorsich.com

Шановний пане Харитонов,

Дуже дякую Вам за Вашу відповідь.

Сподіваюсь голова компанії повернувся з відпустки. Що він сказав стосовно української версії веб-сторінки? За остання три місяці не пройшло жодних видних змін.

Яка у нього електронна скринька, чи телефон? Я ще бажаю особисто йому написати і обговорити цю тему перед тим як звертатися до вищих інстанцій зі захисту прав споживачів.

З повагою,
Лариса Михась

2009/9/24 <oso.uvtis@motorsich.com>

На це питання, на жаль я зараз не можу дати точну відповідь, тому що моя служба виконує лише техничне забезпечення.
А замовником, та відповідальним за наповнення інформацією є інбше управління, начальник якого зараз перебуває на відпочинку. І до його повернення наврядчи замісник буде самостійно приймати рішення.

Кер. відділу системного забезпечення О.Б. Харитонов
Лариса

Повідомлення: 90

Повернутись в Українські компанії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

РЕКЛАМА