mazda.ua

Їх Інтернет сторінки, портали а також інформація про їх продукцію, яка продається в Україні

mazda.ua

Повідомлення Марко » Суб лютого 21, 2009 1:19 pm

Проблема: немає української версії, лише російська.

Телефони та електронні адреси куди можна звертатися:
http://www.mazda.ua/dir/index.php?optio ... &Itemid=55

Головний офіс: mazda@auto-intl.kiev.ua
Олексій Бугарь, PR: bugar@auto-intl.kiev.ua,
Вікторія Твердохліб, ділерська мережа: tverdokhleb@auto-intl.kiev.ua

:ugeek:
Зображення
http://Kyiv.Of-Cour.se/ - кампанія за правильне написання назви міста
Марко

Повідомлення: 210

Re: mazda.ua

Повідомлення Лариса » Вів лютого 24, 2009 12:39 am

Відповідь від пана Бугаря, який трішки занудно розпитувався хто я така, та ще й російською. А ще пише, що він "PR-expert". Я ще неграмотно пише Київ англійською. Японцям на нього треба поскаржитися. Нехай йому харакірі для перевиховання запропонуюють :roll:

Проте, пан Олексій обіцяє трьомовну версію. Правда, ще не відповів коли.

Sent: Saturday, February 21, 2009 1:16 PM
To: mazda@auto-intl.kiev.ua
Subject: Mazda.ua

Шановне керівництво Mazda.ua,

Хочу запитати у Вас, чому Ваша Інтернет сторінка не має української версії?

Згідно з правил захисту прав споживачів, компанії, які працюють в Україні зобов'язані надавати інформацію про свою продукцію українською мовою.

В майбутньому - це може стати шоком, коли відповідні міністерства займуться перевіркою. Як було колись з ліцензійним програмним забезпеченням. А такі заходи вже готуються.

Чекаю на Вашу відповідь.

З повагою,

Лариса Михась

From: Alexey Bugar <bugar@auto-intl.kiev.ua>
Date: 2009/2/23
Subject: RE: Mazda.ua

Лариса, представьтесь пожалуйста.

May Zoom-Zoom be with you!
Regards,
Olexiy Bugar
PR-expert
22A, Moskovsky ave.
04073 Kiev
Ukraine
Tel: +38-044-230-15-84
Fax: +38-044-230-15-81
E-mail: bugar@auto-intl.kiev.ua

Дата: 23 лютого 2009 р. 12:00
Тема: Re: Mazda.ua
Кому: Alexey Bugar <bugar@auto-intl.kiev.ua>

Пане Олексіє,

Ви напевно неуважно прочитали мій лист. Мене звати Лариса Михась. Я цікавлюсь відповідністю якості продукції західних машинобудівників щодо українських стандартів.

Як представника Мазда в Україні, я попрошу Вас прокоментувати відсутність інформації на відповідній сторінці українською мовою.

Шануймося,
Лариса

To: Larysa Mykhas <uabookinist@googlemail.com>

Лариса, в Украине действует закон «Про звернення громадян», который регламентирует формат официальных запросов и обращений. Согласно этому закону, вопрошающая сторона должна представится и обозначить свой социальный статус. Имени и фамилии в данном случае – недостаточно, особенно при электронной переписке. Без информации о социальном статусе Ваш запрос будет квалифицирован как спам и оставлен без ответа.

Regards,
Olexiy Bugar
PR-expert
22A, Moskovsky ave.
04073 Kiev
Ukraine

Дата: 23 лютого 2009 р. 12:40

Пане Олексіє,

Я не погоджуюся з вами щодо трактування закону. Проте, нічого не коштує написати про мій статус.

Я не одружена громадянка України. Живу і працюю у Києві. Сьогодні я цікавлюсь продукцією компанії Мазда як потенційних покупець.

А тепер, будьте ласкаві, як представник Мазда в Україні, прокоментуйте відсутність інформації на відповідній сторінці Mazda.ua українською мовою.

З повагою,

Лариса

Уважаемая Лариса,

Веб-сайт не может рассматриваться как регламентированное законом средство предоставления информации потребителю. Он несет лишь дополнительную рекламно-информационную функцию. Для удобства наших клиентов, в будущем, мы планируем переформатирование сайта в 3-язычную версию (укр., англ., рус.).

Regards,
Olexiy Bugar
PR-expert
22A, Moskovsky ave.
04073 Kiev
Ukraine

Дата: 23 лютого 2009 р. 21:38

Шановний пане Бугар,

Щодо веб строрінки, я з Вами знову не погоджуюся. По перше, це вирішують відповідні міністерські органи. По друге, в наші часи Інтернет є нероздільною частиною каналів реалізації будь-якої продукції. По третє, Ваші японські колеги точно не погодяться з Вами, бо вони не тулять корейцям товар японською. Я спитаюся ще у них обов'язково.

А коли Ваша компанія планує завершити українську версію?

Я не добре розумію російську мову, і мені незручно користуватися поточною версією. Яке рішення Ви мені можете запропонувати як клієнту?

З повагою,
Лариса Михась
Лариса

Повідомлення: 90

Повідомлення Лариса » Сер лютого 25, 2009 1:28 pm

А таки пан Олексій помякшав, навіть перейшов на українську. Приємно.

Date: 2009/2/24

Шановна Лариса,

Щодо кваліфікованої допомоги українською мовою, пропоную Вам звернутися до наших салонів. Зокрема:

Київ, пр. Московський, 20Б
Тел. (044) 390-17-77

Київ, вул. Верхній Вал, 66
Тел. (044) 425-88-25, 425-54-05

Щодо завершення української версії сайту, то спрогнозувати її завершення важко з огляду на ситуацію, що склалася на ринку.

Окреме прохання дати посилання на офіційно затверджені повноважним державним органом України стандарти, чи законодавчі акти, у яких йдеться про те, що Веб-сайт є обов‘язковим для кожного суб‘єкта підприємницької діяльності і про правила оформлення Веб-сайтів. Також прохання назвати ті міністерські органи, які, за вашими словами, вирішують подібні питання.

Regards,
Olexiy Bugar
PR-expert
22A, Moskovsky ave.
04073 Kiev
Ukraine

Все ж таки, питання коли з'явиться українська версія:

Дата: 25 лютого 2009 р. 11:17

Пане Олексіє,

Дякую за пораду щодо салонів. Звернуся, як тільки з'явиться вільний час. Зараз через кризу - дуже багато роботи.

Щодо органів і законів, пропоную ознайомитись з "Законом України про захист прав споживачів" прийнятий Верховною Радою:

Стаття 19. Заборона нечесної підприємницької практики:

"Підприємницька практика є такою, що вводить в оману, якщо під час пропонування продукції споживачу не надається або надається у нечіткий, незрозумілий або двозначний спосіб інформація, необхідна для здійснення свідомого вибору. "

Відсутність інформації українською мовою підпадає під графу "незрозумілий".

Зауважте, що Інтернет строрінка не є обов'язковим атрибутом підприємницької діяльності. Але якщо компанія використовує Інтернет для поширення інформації про свої продукти, - то інформація про них повинна відповідтати українським стандартам.

Сподіваюсь Ваша компанія виправить це непорозуміння і в майбутньому захистить себе від неприємних перевірок.

Шануймося,
Лариса
Лариса

Повідомлення Марко » Суб лютого 20, 2010 9:47 pm

Тепер все добре,

І сторінка українською, і стартова мова українська. Треба буде їм подякувати за розуміння покупців.

:ugeek:
Зображення
http://Kyiv.Of-Cour.se/ - кампанія за правильне написання назви міста
Марко

Повідомлення: 210

Повідомлення Лариса » Нед лютого 21, 2010 4:02 pm

Лист не дійшов, пана Олексія звільнили, чи він сам пішов. То хоч так подякуємо:

Дата: 21 лютого 2010 р. 13:59

Пане Олексіє,

Хочу від імені ваших багатьох клієнтів подякувати за встановлення української версії сайту.

Дай Боже Вам і вашій компанії здоров'я.

Шануймося,
Лариса

Від: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@googlemail.com>
Дата: 21 лютого 2010 р. 13:59
Тема: Delivery Status Notification (Failure)

Delivery to the following recipient failed permanently:

bugar@auto-intl.kiev.ua

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 <bugar@auto-intl.kiev.ua>, Recipient unknown (state 14).
Лариса

Повернутись в Закордонні компанії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

РЕКЛАМА